Springkussen

Springkussen

Het grootste springkussen ter wereld komt wederom naar Geleen

Voor de 2ste editie, op zondag 8 juli, hebben we als organisatie wederom beslag weten te leggen op het grootste springkussen ter wereld. De 'World Tour', zoals het springkussen officieel heet, heeft een afmeting van 42 bij 20 meter en is 8 meter hoog. Daarmee is het officieel het grootste springkussen ter wereld.

Het springkussen bestaat uit verschillende bezienswaardigheden uit de wereld. In een vogelvlucht kun je een bezoekje brengen aan de dieren in Afrika, de piramides in Egypte of de Chinese muur. Maar ook de Tower Bridge, de Eiffeltoren, het Colosseum, de Hollandse molen en de Noordpool ontbreken niet. In totaal kunnen 400 kinderen tegelijkertijd op het springkussen spelen.

 

UPDATE • UPDATE • UPDATE • UPDATE

In overleg met de leverancier zijn we overeengekomen dat we max. 250 kinderen tegelijkertijd op het springkussen toelaten. Het springkussen is toegankelijk voor kinderen van 4 tot 14 jaar al dan niet onder begeleiding van één ouder. Om de veiligheid zo goed mogelijk te kunnen waarborgen zijn er 8 toezichthouders aanwezig alsmede een EHBO-post. Voor de allerkleinste kinderen (tot 4 jaar) staat er een speciaal springkussen. Er is ook gezorgd voor openbare toiletten. Deze staan rechts naast het oude stadhuis. Het springkussen zelf staat op de Nieuwe Markt op het plein tussen de HEMA en Jan Linders in.

TIP! Bij de ingang van het springkussen liggen rubber matten. Indien uw kind op het springkussen gaat adviseren wij u dat u de schoenen van uw kind(eren) bij u houdt. De organisatie is namelijk in geen enkele vorm aansprakelijk voor diefstal.

Het springkussen zal van 13.00 tot 21.00 uur staan op de 'Nieuwe Markt' naast de HEMA. Zie voor meer info het FB-evenement: WORLD TOUR – het grootste springkussen ter wereld

Prijs € 2,00 per persoon (voor hele dag)

Springkussen