foodtrucks

Barabus

Barabus

Wij maken modern Surinaams-Javaans eten, dat wil zeggen dat we de traditionele gerechten met wat minder zout, olie en vet klaarmaken maar met huisgemaakte kruidenpasta's die nog steeds de authentieke smaken geven aan onze gerechten. De BARA is een hartig gerecht van Surinaams / Hindoestaanse afkomst en wordt veel geserveerd op feesten.
Het wordt gemaakt van Tarwebloem , Urdi (Mungbonen), knoflook en Tajerbladeren of Spinazie en komijnzaad. Dit deeg wordt vervolgens gebakken in de olie.
Wij vullen vervolgens van deze broodjes met verse sla, komkommer en Kip Kerrie (Masala) en Mango Chutney of je eet ze zonder vulling met Mango Chutney en/of Sambal.
Het eten is erg toegankelijk voor alle leeftijden, en het is niet pittig tenzij je er onze huisgemaakte sambal bij doet. Louise en Haiko van de Barabus, hebben jarenlange ervaring in de traditionele Horeca van catering tot sterrenzaak, en we runnen sinds 2015 onze foodtrucks waarbij de gerechten die we serveren in basis dezelfde zijn als die de oma van Louise al verkocht in Paramaribo. Njang Sweetie

Meer info? Bezoek de facebookpagina

Barabus